Over ons
Over ons
Over ons
Over ons


Flevo Security is een kwalitatief hoogstaand en gerenommeerde beveiligingsinstallateur onder leiding van Karel Schmitz. U krijgt van ons een gedegen advies over de benodigde beveiligingsmaatregelen. Over het projecteren van beveiligingsinstallatie als het aan te schaffen beveiligingsmateriaal.

Momenteel bevat de klantenkring o.a. particulieren, overheidsinstellingen, partycentra en dierentuinen. Flevo Security kan de gehele beveiliging van inbraak, brand en toegangscontrole op zich nemen. Voor het uitvoeren van uw opdracht stellen wij met u samen een beveiligings- en projectieplan op. Tevens kunnen wij zelfs contact leggen met derden, zoals de politie, brandweer en meldkamer (PAC). U kunt ons bereiken voor alle beveiligingsinstallaties tegen een mooie en eerlijke prijs (ook buiten kantooruren en op het weekend).

Dąt is de visie en doelstelling van Flevo Security en daarnaast, zeker niet onbelangrijk, wij vinden ons werk leuk.

Flevo Security is erkend VEB installateur (Vereniging Europese Beveiligingbedrijven).Flevo Security is samen met Flevo Trade een onderdeel van de Flevo Group. Klik hier om naar de website van Flevo Trade te gaan.

Algemene voorwaarden voor de zakelijke klant
Algemene voorwaarden voor de particuliere klant
Camera
Toegang
Brand
Inbraak
Over ons
home | contact
vacatures