Salto sloten
Salto sloten
Salto sloten
Toegangscontrole


Een belangrijke bouwsteen uit de toegangs filosofie is toegangscontrole. Een toegangs- controlesysteem zorgt ervoor dat u bepaalt wie waar toegang heeft.

In de praktijk betekent het vaak dat er op ruimtes die u beveiligd wilt hebben een kaartlezer wordt gemonteerd of een elektronisch slot. Afhankelijk van de autorisatie van de badge van de medewerker of bezoeker zal de deur worden geopend.
Het is vaak van groot belang dat autorisaties snel en gemakkelijk door u kunnen worden gewijzigd. Door het door ons toegepaste virtuele Salto netwerk zijn zowel on-line kaartlezers als off-line sloten snel op de hoogte van de nieuwe instellingen. Door toepassing van dit virtuele netwerk bespaart u aanzienlijke op de installatie kosten van uw toegangscontrole systeem.

Verder dient het systeem gebruikersvriendelijk te zijn, gebruikers houden eenvoudig hun pas in de buurt van de lezer waarna zij al dan niet toegang krijgen. Veel organisaties hebben behoefte aan een registratie en identificatie van de gebruikers van het systeem. Het wordt dan mogelijk om een overzicht te krijgen van wie wanneer een deur geopend heeft.

Flevo Security biedt naast kaartlezers en identificatie media zoals badges, sleutelhangers en elektronische sleutels ook complete oplossingen inclusief de benodigde software. Uitgangspunten bij alle oplossingen zijn dat de systemen modulair, met andere systemen te integreren en vooral gebruikersvriendelijk zijn.


Camera
Toegang
Brand
Inbraak
Over ons
home | contact
vacatures