Beveiligingscamera's
Beveiligingscamera's
Beveiligingscamera's
Camera's


Wij ontwerpen en plaatsten Rifatron digitale video recorders, die de mogelijkheden van de oude bestaande analoge systemen met videorecorder en multiplexers op alle fronten overtreffen. Het systeem biedt de beste digitale beeldkwaliteit en videoperformance voor zowel zakelijk als particuliere beveiligingstoepassingen. Aanwezige analoge camera's kunnen op het nieuwe systeem worden aangesloten.

Uw huis of bedrijfspand via internet in de gaten houden. Videobeelden van eventuele insluipers op de harde schijf laten vast leggen.
Met behulp van één of meerdere beveiligingscamera's en een digitale video recorder van Flevo Security is het mogelijk dat u volautomatisch via de telefoon gealarmeerd wordt. Zo beschikt de software over de mogelijkheid om beweging waar te nemen. Het systeem kan een indringer opmerken en een waarschuwing naar de eigenaar of beheerder sturen.
Dit kan via de telefoon, in de vorm van een sms, e-mail of een instant messenger bericht. Voor de laatste optie moet de digitale video recorder waarop het bewakingssysteem is aangesloten, wel aangesloten zijn op het internet. In dit geval kan de gebruiker meteen een kijkje nemen via de aangesloten camera('s). De beelden zijn via internet live te bekijken.

De gebruiker kan schakelen tussen de verschillende camera's. Er kunnen maximaal 4 tot 16 camera's op de digitale video recorder aangesloten worden. Ook kan de gebruiker op afstand de digitale video recorder bedienen. Alle beelden en gebruikershandelingen worden dan op de harde schijf van de digitale video recorder vastgelegd.Camera
Toegang
Brand
Inbraak
Over ons
home | contact
vacatures