inbraak
inbraak
inbraak
Inbraakbeveiliging


Bij signalering van een incident wordt onmiddellijk of via een vooraf ingestelde vertraging alarm geslagen. Dit kan ter plekke met sirene en flitslicht of door 'stille' doormelding naar uw GSM of aan de alarmcentrale van een particuliere meldkamer (PAC).

Bij aansluiting op een meldkamer alarmeert de centralist de politie, buren of een bewakingssurveillanten team. Uiteraard kunt u uw inbraaksignaleringssysteem aan uw specifieke wensen aanpassen en/of integreren in uw gebouwbeheerssysteem, zoals aansturing van de buitenverlichting in het geval van een incident.

Flevo Security levert en installeert zowel bedraade systemen als draadloze systemen van uitsluitend in Nederland toegelaten leveranciers (NCP/BORG).


SDNA-Spray


Met SelectaDNA kunt u uw waardevolle bezittingen voorzien van een unieke, vrijwel niet te verwijderen markering bestaande uit een combinatie van microdots en synthetische DNA.
Deze markering kan door de politie eenvoudig met een UV-lamp worden gevonden op voorwerpen die bijvoorbeeld bij de verdachte worden aangetroffen. Hierdoor levert het bezit van dergelijke gemarkeerde voorwerpen voor een dief en heler een groot risico op.


Live View


Live View is een werkwijze die het mogelijk maakt dat de meldkamer van de politie, via een particuliere alarmcentrale, de gelegenheid krijgt rechtstreeks mee te kijken met de camerabeelden van bijvoorbeeld een winkelier maar ook van de particulier wanneer er o.a. een inbraak of overval plaatsvindt.

Klik hier voor meer informatie.

Camera
Toegang
Brand
Inbraak
Over ons
home | contact
vacatures